Volgers

woensdag 6 april 2011

Stardolls vijfde verjaardag !


Stardoll viert zijn vijfde verjaardag :] hier een bio. hoe stardoll is opgegroeidt :

Wow, Stardoll.com is enorm gegroeid sinds 2006! We vieren op 5 april de 5 verjaardag van Stardoll.com zoals je het vandaag kent. Weet je ook hoe het begon? En waarom? Lees hier meer!
Stardoll.com is 5 jaar oud!


Stardoll's oorspronkelijke naam was Paperdollheaven.com en begon als hobby van de Scandinavische Liisa. Sinds ze kind was had ze een passie voor papieren aankleedpoppen en begon ze met het tekenen van poppen en garderobes en leerde ze webdesign. Haar persoonlijke homepagina werd al snel razend populair bij tieners. In 2004 wijzigde ze haar site - met de hulp van haar zoon - in Paperdoll Heaven. Vandaag is Liisa nog steeds een belangrijk lid van de Stardoll familie en ze ontwerpt nog steeds wekelijks de nieuwe dolls die je kan vinden op Stardoll.com.
Vandaag is Stardoll.com een virtuele paperdoll community site voor iedereen die houdt van fashion, design en vrienden, maar nu met groter team om de nieuwste en beste website te maken voor alle 100 miljoen Stardoll leden. De meeste van onze leden zijn meisjes tussen 7 en 17, maar iedereen is welkom op de site!
Stardoll is een van de enige sites op Internet ontwikkeld met de nadruk op zelf-expressie, fantasie en mode. Stardoll is een fantastische plek om vrienden te maken en andere leden te ontmoeten van over de hele wereld.
Dank aan al onze 100 miljoen leden voor de voorbije 5 jaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Just comment nice :)