Volgers

maandag 11 april 2011

New doll


Hoooii :] Er is een nieuwe doll namelijk Kate Middelon de toekomstige
van de prins van Engeland , maar hier hebben we een biografie:

Catherine Elizabeth (Kate) Middleton (Reading, 9 januari 1982) is de vriendin en sinds oktober 2010 de verloofde van Prins William van Wales

Kate is de oudste dochter van Michael Middleton, een Britse zakenman, en zijn vrouw Carole. Ze heeft nog een zusje, Phillipa "Pippa" en een broertje, James. Ze groeide op in Bucklebury, in het zuiden van Engeland, en ging naar een privéschool: het Marlborough College. Net als Prins William studeerde ze aan de universiteit van St. Andrews, gelegen in Fife (Schotland). Ze behaalde daar een graad in de kunstgeschiedenis. Na haar afstuderen heeft ze enige tijd voor Jigsaw gewerkt, maar ze besloot later voor het bedrijf van haar ouders te werken. Doordat zij volgens de media niet echt serieus carrière heeft gemaakt en zij haar tijd voornamelijk verdeelde tussen haar ouders en prins William werd zij door de Britse media "Waity Katie" genoemd
Toen Kate in 2001 in Fife studeerde ontmoette ze prins William. Op dat moment had Kate al een vriend. Prins William en Kate werden eind 2002, aan het begin van hun tweede studiejaar, huisgenoten. De relatie met haar toenmalige vriend eindigde rond Kerstmis 2003. Sindsdien vormen Kate en prins William een stel. Ze werden voor het eerst publiekelijk samen gezien in april 2004 tijdens een skitrip in Klosters. Sinds 2005 werd in de Engelse media en de society bladen veel gespeculeerd over hun relatie.
Kates status als 'de vriendin' van prins William zorgde voor veel publiciteit in de Engelse media. Ze wordt vaak gefotografeerd tijdens haar dagelijkse bezigheden. Op 17 oktober 2005 klaagde ze over stalking door de media, alhoewel ze geen aanklacht indiende tegen de paparazzi. Omdat ze officieel geen lid was van de koninklijke familie, kon ze geen aanspraak maken op bescherming van de nationale veiligheidsdiensten. In december 2005 plaatste het Duitse tijdschrift Das Neue foto's van het appartement waar Kate woont, inclusief een vermelding van de locatie.
Op 16 november 2010 werd er een officieel bekendgemaakt via Twitter en Facebook dat prins William Kate Middleton ten huwelijk heeft gevraagd. Prins William ging op zijn knieën tijdens een vakantie in Kenia in oktober. De prins vroeg op 30 oktober de hand van Kate aan haar vader. In eerste instantie wilde het koppel hun verloving bekendmaken op 3 november 2010 maar vanwege het overlijden van Kates grootvader werd de bekendmaking uitgesteld. Het huwelijk staat gepland voor 29 april 2011.
Na hun huwelijk zal Kate bekendstaan als Hare Koninklijke Hoogheid Prinses William van Wales. Dit naar het gebruik dat vrouwen die zelf niet de titel van prinses hebben, de naam, titel en stijl van hun man aannemen. Dit is bijvoorbeeld het geval met prinses Michael van Kent [3], die zich noemt naar de naam van haar man. Mocht prins William een hertogdom verleend krijgen van koningin Elizabeth II bij het huwelijk, zal haar titel zijn: HKH de hertogin van (...). Het verlenen van een titel bij een huwelijk is redelijk gebruikelijk. Dit gebeurde ook bij Williams ooms Andrew en Edward, die respectievelijk de hertog van York en de graaf van Wessex werden. Mogelijke hertogdommen die in aanmerking komen zijn Cambridge, Clarence, Sussex, Avondale, Kendall en Strathearn.

Als William in de toekomst Prins van Wales wordt, zal haar titel "The Princess of Wales" worden, zoals het bij Charles en Diana werkte.
Prins William en Kate Middleton zijn verre familie van elkaar, ze zijn vijftiende-graads neef/nicht van elkaar, met Sir Thomas Fairfax als gemeenschappelijke voorouder - Middleton via de familie Lupton en William via de familie Spencer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Just comment nice :)