Volgers

woensdag 9 maart 2011

WILLOW SMITH

 
Ja er zal een live chat zijn met :
 
Willow smith! Sorry hoor maar ik kan dit kiend NIET UITSTAAN!
Ze denkt dat ze 16 jaar is fso , terwijl ze 10 is! Maar bon!
Ze heeft een nieuwe videoclip : 21st century girl!
klik hier als je de video wilt zien!
Ze komt op 17 maart :
17th at 3.30pm GMT / 4.30pm CET , 7:30am  PST / 10:30am EST.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Just comment nice :)