Volgers

vrijdag 11 maart 2011

The black swan

Was me dit een rare dag , want ik ben gaan kijken naar : "The Black Swan" , nou over
wat gaat die film ? Nou hier een korte samenvatting:
Samenvatting :


'Black Swan' volgt het verhaal van Nina, een ballerina in een balletgezelschap in New York City. Haar leven, net zoals dat van iedereen in dit beroep, staat volledig in het teken van de dans. Ze woont samen met haar moeder Erica, die ooit ballerina was. Ze steunt de professionele ambities van haar dochter op zeer fanatieke wijze. Wanneer de artistiek directeur Thomas Leroy besluit de prima ballerina Beth Macintyre te vervangen voor de eerste productie van hun nieuwe seizoen, ‘Het zwanenmeer', is Nina zijn eerste keuze. Maar Nina heeft een rivale: een nieuwe danseres, Lily, die ook indruk maakt op Leroy. 'Het Zwanenmeer' heeft een danseres nodig die zowel de witte zwaan met onschuld en elegantie kan spelen als de zwarte zwaan, die staat voor bedrog en sensualiteit.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik moet zeggen dat het eng was , maar een SUPER MOOI verhaal! Zeer goed gevonden! Hier is een overzicht wat er gebeurd!Er loopt een barst door het gelaat van het blanke meisje. Haar ogen zijn met zwart geaccentueerd en kijken je nét niet aan; het creëert afstand, ze lijkt iets te overpeinzen of probeert haar angst te verbergen. Bij het zien van het fascinerende filmaffiche is al duidelijk dat ‘Black Swan' niet gewoon een balletfilm is. Het is geen zoet meisjesverhaal vol roze tutu's, maar een donkere psychologische thriller. Desondanks verschilt het verhaal weinig van het cliché: een ambitieus meisje (Nina) met een fanatieke moeder krijgt de hoofdrol in het zwanenmeer, 's werelds beroemdste dansvoorstelling. Maar ze heeft een concurrente die beter geschikt lijkt voor de donkere kant van het karakter. Nina, broos en naïef, moet daarom ook haar duistere kanten gaan ontdekken.Darren Aronofsky, Natalie Portman Photo  : Black Swan

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik raad jullie aan om deze film te kopen , want ik doe dat al!
Hier is nog voor af te sluiten de trailer! Kijk er maar eens aan , wees niet bang want het is niet eng! Klik op "hier" , PS: Sien ik denk dat je geen ballet meer zal volgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Just comment nice :)