Volgers

maandag 24 januari 2011

NIEUWE DOLLS

Huaaj er zijn weer nieuwe dolls het zijn deze week raar maar waar :K3
Eindelijk een België's band! Stardoll heeft wel nog Kathleen gedaan! Maar nu is het al Josje.

Hier is wat informatie:


Nadat bekend werd dat Kathleen Aerts K3 ging verlaten, moest men op zoek naar een nieuw lid om de groep weer compleet te maken. Van mei t/m eind juni 2009 kon men zich aanmelden via een speciale website.




Op dinsdag 2 juni bericht het weekblad "Dag Allemaal" dat de jury van het programma zal bestaan uit grote namen, waaronder Studio 100-baas Gert Verhulst, muzikant Miguel Wiels en K3-choreografe Axana Ceulemans (bekend van Def Dames Dope). Vanuit Nederland zou men versterking krijgen van Gerard Joling of Danny De Munk.[1]



Op dinsdag 16 juni werd de definitieve jury bekendgemaakt. De Vlaamse juryleden waren muzikant Miguel Wiels en K3-choreografe Axana Ceulemans, de Nederlandse juryleden waren Patty Brard en choreograaf Marc Forno.[2] Gert Verhulst zat wel in de jury in het verdere verloop van het programma. Ook Bart Peeters, Antonie Kamerling en Frans Bauer doken op. De presentatie was in handen van Gerard Joling en Koen Wauters.



De Nederlandse ex-presentatrice Sonja Silva zou in eerste instantie auditie doen maar toen ze er achter kwam dat het om een tv-talentenjacht ging, haakte ze af.[3] Later besloot Silva toch auditie te doen. Dit werd een succes en Silva mocht door naar de volgende ronde. [4] Ook bekende Vlamingen Saskia Duerinck en Kathleen Goossens deden auditie. Deze laatste ging uiteindelijk zelfs door naar de finale.



Ook deden enkele jongens auditie uit zowel België als Nederland.

Nu zien ze er zo uit:
 
Kristel:
 
 
Karen:

Josje:



Hier zijn nog wat pic.'s tesamen:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Just comment nice :)